VAD HÄNDER PÅ WINTER SHOW!
Här här vi samlat information om vad som händer på Winter Show men även vad våra utställare bjuder på för erbjudanden och tävlingar. Kom och boka årets skidresa eller vinterupplevelse!
Fri entré och alla aktiviteter är gratis!
Öppettider
Lördagen 11 november 10:00-17:00
Söndagen 12 novembr 10:00-16:00

Testa Skicross
Kom och testa en skicrosstart med Skicross Next Generation under Winter Show! Möt deras partners HUSKI Chocolate, Garmin och Sporthyra. Utrustning finns att låna.

Barnens snowboardarena – Burton Slackline & Indoboard
Gibbon kommer till Winter Show ha möjligheten att testa på att gå på slackline och Indoboard som är otroligt bra stabilitets och balansträning.

Bo i en isigloo
Upplev den magiska miljön i Arjeplogs IGLOOTEL. Ett hotell byggt helt i snö och is bjuder på en barnsligt mysig upplevelse. 
Besök Silver Resort monter för att få veta mer.

Våfflor och tävlingar!
Bjursås bjuder på våfflor och du har även chans att vinna en hel skidresa med boende och skipass för hela familjen.
Möt dem på Winter Show.

Möt Ford på WinterShow!
Kom förbi och titta närmare på bland annat deras nya SUV Ford Edge, tuffa Ford Ranger och familjevänliga Ford S-Max. Välkomna till FordStore Hedin Bil på Winter Show.

Möt Björnbusarna på Winter Show
Björnbusarna kommer och hälsar på i Kungsbergets monter.
De bjuder på godis och festis – och har du tur kan du få en ansiktsmålning.
 

Tänndalen & Orsa Grönklitt
De har med sig en husbil, fylld med erbjudanden och tävlingar där du kan vinna en stugvecka, spårknappar eller skidhyra för din ultimata skidsemester. Det kan även hända att Blåbäret Bärra dyker upp och har med sig lite pyssel eller andra roliga aktiviteter för de lekfulla.

Barnens Vasalopp

Alla barn har möjlighet att gratis få prova på att åka skidor och saknar man skidor finns all utrustning att låna. Alla barn som provar på får diplom och naturligtvis blåbärsoppa.

Foto:Nisse Schmidt

Ny gondol i fjällen!
Helgen 30 nov – 3 dec inviger Hemavan sin största nyhet någonsin, Hemavan Gondol. Besök deras monter för att kunna vinna en heliski-weekend tillsammans med skidlegenden Stig Strand.

Skidort med glaciärskidåkning!
Möt Zell am See-Kaprun på Winter Show, där kan du åka skidor på glaciären Kitzsteinhorn, 3000 meter höjd. Regionen bjuder också på längdskidåkning, snöskor, rodelbanor och issporter. 

Möt maskoten Rommi
Romme bjuder på pyssel, glögg och pepparkakor. Flera gånger under helgen får vi även besök av vår Rommi som i vinter kommer bjuda på våffelkalas under våra familjeveckor!

Dorotea, här finns allt men inte för mycket!
En storslagen natur och bevarad vildmark i kombination med genuina människor.Den stora upplevelsen i det lilla personliga formatet!

Möt Zillertal på Winter Show
De har ett brett utbud av pister och i alla svårighetsgrader. Mysiga hytter och fantastiskt belägna bergsrestauranger med solterrasser ger extra kryddning på resan.

Möt Alfa på Winter Show
Alfa är anrikt norsk varumärke som i över 80 år har producerat pjäxor och vandringskängor riktade mot kvalitetsmedvetna frilufts-
entusiaster.
Kom och prova kängor och prata skor med Alfa som är på plats i helgen.

Längdskidåkning
Vålådalen är ett Vasaloppscenter och ett testcenter för Atomic kommer att  hjälpa besökarna som vill testa på längdskidåkning, all utrustning finns att låna på plats.

Tjejhelg i Lofsdalen
Du & dina väninnor på en varsin snöskoter. Tryck på gasen, skapa erfarenheter och ha roligt.Först tar vi en heldags skotertur och sedan avsluta dagen med ett glas bubbel mitt i vildmarken.

Testa formen!
Möt Andorra på Winter Show och testa formen i vår alpina ”Carving maskin” de har dessutom ett kanonerbjudande: 1 vecka i Andorra 4 995:- med flyg, hotell, frukost och middag (endast under mässan)

Vinn medalj av Bäver Benny!
Hassela Ski Resort tar med sig Bäver Benny som är barnens favorit. Kasta snöboll med Bäver Benny, vinn medalj. Dessutom har de ett Winter Showerbjudande 20% rabatt på boende.

Möt företag från Åre!
I Årefjällens monter hittar ni spännande erbjudanden, tävling om vintervistelser och testcenter för längdskidor.

Vargy hälsar på!
Möt den snälla Vargy och tävla om en resa till Stöten! I Stöten hittar du inte bara Sälens högsta fallhöjd utan också mängder med aktiviteter, nedfarter och äventyr för alla åldrar. 

Träffa Trolle & Trolla
Kläppen har med sig Gondol Sälen till Winter Show och såklart kommer barnens favoriter Trolle och Trolla.

Kom och träffa dom och snacka härlig skidåkning i Kläppen.