Våra utställare på Winter Show laddar på med en massa härliga tävlingar i sina montrar.
Missa inte chansen, kanske just du blir vinnare av en härlig skidresa för hela familjen.

Upplevelse för 2 värd 50 000 kr!

Visit Dorotea har en tävling där du kan vinna världens upplevelse. Flyg, boende, mat, guider, hundsläde, isfiske och skotersafari står på programmet.

Skidåkning i Mauriennedalen!

Möt Up Ski & Mountaingudie som berättar mer om off pist och topptur resor i Frankrike, Skandinavien och resten av Världen. I deras tävling kan du vinna en all inclusive vecka med skidåkning i Mauriennedalen!

Vinn pris hos Zell am See

Slå i en spik med tunna sidan av hammaren och du har möjlighet att vinna priser i deras monter

Snöbollskastartävling!

Tävla om fina priser i Rommes snöbollskastartävling! En kul tävling för hela familjen. Förutom tävling bjuder de på pyssel, glögg och pepparkakor. 

Heliskiweekend med Stig Strand

Besök Hemavan Tärnaby på Winter Show som berättar mer om sitt unika koncept där du landar 5 min från backen. Du kan vinna en heliskiweekend hos dem med Stig Strand som guide. Flygbiljett till t or Hemavan Tärnaby ingår också.

Vinn en resa till Stöten

Kom och träffa den snälla Vargy och tävla om en resa till Stöten! Här kommer du också få ett unikt mässerbjudande och andra roligheter.

Vinn vinterweekend till Hassela!

Kasta snöboll med Bäver Benny och vinn medalj, eller var med i deras tävling där du kan vinna en vinterweekend på Hassela Ski Resort

Tävla med Årefjällen!

I Årefjällens monter hittar ni spännande erbjudanden, tävling om vintervistelser och testcenter för längdskidor.

 Tänndalen & Orsa Grönklitt

De har med sig en husbil, fylld med erbjudanden och tävlingar där du kan vinna en stugvecka, spårknappar eller skidhyra för din ultimata skidsemester.